tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pitkästä aikaa kirjottelen. Kamalan kuumia kelejä ollu niin käyty aina illalla lenkillä vasta ettei tuonne aivan kuumuuteen kuole..kun ei jaksa itsekkään tuossa 30 asteen lämmössä jaksa..
Torstaina mennään aamusta tuonne liikkeelle missä olen nyt siis työharjottelussa, niin Aslak pääsee lemmikkikuvaus mainokseen. :) Pystyn ehkä laittamaan kuvia tännekkin sitten. :) Nyt en ole hirveästi kuvannut Aslakkia, niin ei ole uusia kuvia tällä kertaa. :) Niin ja eilen kävi vierailemassa mun ystävät meillä niin toi Aslakille uuden vinkulelun, se on ollu ihan suosikki nyt. Käytiin myös tässä vähänaikaa sitten koiranäyttelyssä turistina taas, oli mukavaa, mut tukalan kuuma! Moni ihminen tuli kehumaan, että ompa hyvärakenteinen koira jne. Ja joku nainen oli kuulemma kahtonu pitkään kauempaa Aslakkia ja sitten isältä kysyny että eikai tuo teidän koira osallistu? ja kun isä oli sanonu että ei osallistu, että ihan turistina vaan ollaan katsomassa, niin oli huokassu ja sanonu että huh, onneksi sillä heidän mahdollisuudet ois menny siinä, kun on niin täydellinen koira. :D Hauska kuulla, isä innostu sitten ideasta että hän kyllä menee ens vuonna kehään asti Aslakin kans katsomaan mitä tuomarit on mieltä, kun minä en sinne niin innokkaasti ole menossa. :)


1 kommentti:

  1. Hauhau, Aslak! Kuumaa on ollut täälläkin, onneksi pihalla on varjoa. Uimaan en mene! Jiri meni;) Karsee näyttelyretki sinulla. Mutta meidän äipänkin mielestä sinä olet niin komea, että voisit menestyä näyttelyssä. Kasvattajasi varmasti tykkäisi.

    VastaaPoista