sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Tänään käytiin piiitkä lenkki mahtavissa maisemissa ! siinä kului ne mukavat kaksi tuntia, mutta kylläpä kelpasikin ! Aslak nautti täysillä :) Otin myös kuvia lenkiltä, joten kuvat kertoo paremmin. :) Lenkin jälkeen harjasin Aslakin ja nypin korvat jotka siis oli ennen sulamahottomuus..jossa piti ENNEN olla 3 ihmistä että sen sai juuri ja juuri  tehtyä, ja nyt mä olen ne yksin nyppiny kahdesti jo, viimekerralla se taisteli vastaan ja lopulta energia loppu ja luovutti..ja tälläkertaa se meni nätisti, makasi vain sylissä ja minä nypin, ei edes hampaitaan näyttänyt :) Palkkioksi sai juustoa !
Plus, että joku viikonloppu tässä mennään Janitan ja hänen koirien kanssa lenkille.. sekä koirat pääsee vähän temmeltämään yhessä. Aslakkikin saa omanrotuista seuraansa, nimittäin Emma käppänän ( samaa väriäkin!) ja tietysti Iina Westien :) Aslak tuli hyvin toimeen näiden neitokaisten kanssa joten tulee varmasti mukava lenkki siitä :)






















2 kommenttia:

  1. Moi Aslak! Kivat lenkkimaastot sulla siellä pohojosessa. Oikein katteeksi käypi. Saanko laittaa sinun blogistasi linkin meidän etusivulle. Terveisin Aatu 2,5 vuotta

    VastaaPoista