torstai 14. helmikuuta 2013

Kaverikoirailua

Liityttiin Aslakin kanssa kennel liiton kaverikoira toimintaa mukaan ja eka kaverikoira käynti muiden kaverikoirien kanssa ois ensiviikon keskiviikkona 20.2 Vetreassa Siilinjärvellä klo 17:00 :) Katotaan mitenkä menee ! Lauantaina olis Reetan ja sen koira Iineksen kanssa vähän näyttely harjotusta ja sen jälkeen mennäänkin Aslakin kanssa Akuliinan vanhainkodissa käymään :) Ajattelin että ottaisin kameran mukaan tälläkertaa sinne..

Ja koulussa meillä tuli tehtäväksi tehdä reportaasi jostain itselle lähellä olevasta aiheesta ja minä päätin tehdä sen tuosta kaverikoira toiminnasta..haastattelen vähän niitä vanhuksia ja toiminnanjohtajaa Akuliinassa ja otan kuvia Aslakista ja vanhuksista ym. :) Jospa se onnistuisi sitten !
Ei taas tule tekemisen puutetta viikonloppuna kun on hommaa kerrakseen.


Loppuun on hyvä kertoa kuinka Aslak on saanut kehuja hyvästä luonteestaan ja rauhallisuudestaan...oltiin bussissa menossa kuopioon koirapuistoon ja siinä bussi matkalla tämä bussikuski arveli Aslakin olevan ainakin yli 10v koska oli niin rauhallinen ja kun kerroin Aslakin olevan vasta 1,5vuotta niin se sitten ajatteli että Aslak on varmaan sitten paljon matkustanut bussilla, no jouduin senkin toteamaan vääräksi arveluksi, kun sitäkään Aslak ei ole tehnyt kun kerran tuota kertaa aiemmin...lopuksi tämä kuski totesi että no johan on rauhallinen ja hyväluonteinen koira sinulla ! :D

Ja tänään kun odoteltiin kaupan edessä äitiäni niin siihen tuli ensin semmonen oisko..1v pieni poika rapsuttelemaan ja ei meinannut haluta lähteä isänsä mukaan kotiin :D Tämän pojan jälkeen tuli vanha mies (aikoinaan ollut paljon koiria ja metällä käynyt) siihen ja rapsutteli ja jutteli siinä ja totesi hänkin että on tosi hyväluonteinen ja rauhallinen koira ! :)
 Tosi mukavaa kuulla ihmisiltä tuommosia asioita, ja voi kyllä olen niin ylpeä, että olenkin saanut noin rauhallisen ja hyväluonteisen rakkaan koiran! <3



Aslak toivottaa kaikille hyvää ystävän päivää !

http://www.kennelliitto.fi/FI/koira/kaverikoira/etusivu.htm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti